Mijn vader Jan de Kwant is op vier april 1944 geboren. Hij besloot op vijftienjarige leeftijd zijn wilde haren los te gooien en het stukadoorsvak in te duiken.


Na een aantal jaren wist mijn vader dat hij ooit eens voor zichzelf wilde beginnen. Zodoende is hij in 1972 gaan leren voor zijn vak- en middenstandsdiploma. Nadat hij de benodigde papieren op zak had besloot hij op 31-jarige leeftijd voor zichzelf te beginnen. Op een augustus 1975 werd Amstelveen een stukadoorsbedrijf rijker onder de naam J. de Kwant.

Het prille begin: Jan de Kwant

Op 19 augustus 1978 kwam ik in beeld en kreeg de naam Marco mee. Ook ik heb na mijn school geleerd voor mijn vakdiploma en middenstand. Maar het meeste heb ik toch wel van mijn vader geleerd. Ik was iets later dan mijn vader, want ik was net geen achttien jaar toen ik het stukadoorswereldje binnenliep. Zodoende ben ik in 1996 bij mijn vader in loondienst gekomen en heeft mijn vader mij alles op stukadoorsgebied geleerd.

De Kwant & Zoon

In het jaar 2000 vond mijn vader dat ik meer verantwoordelijkheid mocht nemen voor het bedrijf en werd het bedrijf ‘omgedoopt’ tot Stukadoorsbedrijf De Kwant v.o.f.

Toen ik eenmaal mede-eigenaar was ben ik mij meer bezig gaan houden met de planning, uitrekenen en aannemen van het werk.


Negen jaar later, op vier april 2009 werd mijn vader 65 jaar en had hij recht op zijn pensioen. Na vijftig jaar, waarvan 34 voor zichzelf gewerkt te hebben, gaf hij het stokje over aan mij. Op een september 2009 heb ik het bedrijf officieel overgenomen!

De overname

neem contact op >Contact.htmlContact.htmlshapeimage_5_link_0

Ik kom graag bij u langs voor een nadere kennismaking, een persoonlijk advies of vrijblijvend offertegesprek!

Gebruikmaken van onze jarenlange expertise?

 

sinds 1975 een begrip in Amstelveen en Ouderkerk